ets a:mirall personal / trajectòria professional

trajectòria professional


Moguda des de petita per l'àmbit de la col·lectivitat, decideixo fer la Diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona, on el darrer any entro en contacte amb la North London University on hi faig una estada d'un any com a alumna d'un programa d'Erasmus. Durant aquests anys, treballo en diferents tipus de feina dins del Tercer Sector, que em permeten entrar en contacte amb diferents tipus de col·lectius socials.

Quan torno a Barcelona, decideixo enfocar els meus estudis dins la temàtica més concreta de la participació ciutadana a la Universitat de Barcelona, on esdevinc titulada en Pedagogia Social. A nivell professional, continuo immersa dins el món dels Serveis Socials. Des de la universitat m'animen a continuar treballant els meus estudis socials, però abans decideixo anar a viatjar pel meu compte pel sud-est asiàtic, per conèixer de primera mà altres formes d'organitzacions socials, altres formes de desenvolupament comunitari i altres formes de polítiques socials existents al món.

Passo mig any descobrint, experimentant, analitzant, viatjant i, en tornar a Barcelona, realitzo el Màster en prevenció i gestió de riscos a la comunitat a la Universitat Ramón Llull (Fundació Pere Tarrés) conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquest període, centro els meus estudis en l'àmbit de la participació política i investigo a l'entorn dels sistemes de gestió de la informació i la comunicació en la metodologia de treball i de poder de decisió de les formes d'assemblearisme. Mentrestant, entro a treballar a l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya; des d'on agafo experiència en nous camps professionals i estableixo un primer contacte amb el món de l'Administració Púbica.

Després d'un període de temps treballant en l'àmbit de les Fundacions, alguna idea ja tic a dins del cap que em dóna voltes i que gira a l'entorn de poder fer algun tipus de doctorat, o noves formacions que giren a l'entorn de les teràpies personals i naturals... poc a poc i bona lletra, com diria la meva àvia i, sobretot: PASSIÓ EN ALLÒ QUE SOM, FEM I ESDEVENIM ! :)

Etiquetes